Italiaanse tegels

 

 

Cerdisa Keramiek Sassuolo opgericht in 1959, begon als een productie-bedrijf met muurtegels, en vervolgens uit te breiden van de ontwikkelingen een van de meest innovatieve productietechnologie, in de fabrieken van de groep Ceramiche Spa Ricchetti Cerdisa geïmplementeerd werd een van de eerste bedrijven om fijn porselein te produceren en om meer volledig in de wereld van de grote projecten in te voeren.

 

Vandaag de dag, het merk Cerdisa identificeert een aantal producten in keramische vloer-en wandtegels van de sterke esthetische en tecnolgiche, met een plaatsing in het topsegment van de markt onderzoek, creativiteit en kwaliteit. Innovatie is geworteld in een schat aan ervaring en onderzoek die zijn geconsolideerd in de tijd, meer en meer gericht op de behoeften van haar klanten door het aanbieden van full-service oplossingen voor toegankelijke omgevingen het individu en de gemeenschap op te bouwen.

 

Keramische traditie en esthetiek Made in Italy, ervaring en innovatie vertalen naar uitmuntendheid Cerdisa dat het zoeken naar nieuwe oplossingen voor de wereld van architectuur en design leidt. In lijn met de meest geavanceerde design trends produceert Cerdisa tegels vol charme en functionaliteit: kruis producten voor gebruik in het interieur en exterieur, vloeren en muren met gecoördineerde oplossingen voor de commerciële en residentiële bouw. Cerdisa besteedt veel energie te beschermen en verbeteren van de kwaliteit en originaliteit van haar producten, door middel van een continue en constante investeringen in innovatie en implementatie van nieuwe productieprocessen. Van het product, door de service en communicatie-instrumenten die het bedrijf biedt aan haar klanten, komt een sterke identiteit, onmiddellijke en herkenbare, eigentijdse stijl en essentieel.

Een ethische en verantwoordelijke houding is kenmerkend voor de Cerdisa engagement tegenover het milieu en de mensen die er wel toe behoren. Voor een lange tijd heeft het bedrijf stappen om productieprocessen en de productkwaliteit te verbeteren door middel van een vermindering van het verbruik en gebruik van energie rinnovabili.Impianti technologisch geavanceerd werken met een systeem voor de verzameling en het gebruik van afval genomen productie-en proceswater, zorgen voor de hoogste kwaliteit in het hele productieproces is gecertificeerd volgens UNI EN ISO 9001. Cerdisa maakt deel uit van ‘de US Green Building Council (USGBC), de Amerikaanse Vereniging die zich bezighoudt met de uitvoering van en reguleren van de bouw van duurzame gebouwen door de LEED ® (Leadership in Energy and Environmental Design)
De onderstaande tegels vind u in onze showroom bij Romano Vloeren & Badkamers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.