Vloertegels

 

Cerdomus is één van onze tegelmerk die u in onze shwroom kunt bezichtigen, Cerdomus werd in 1969 opgericht. Tegenwoordig is Cerdomus een tegelfabrikant die niet meer weg te denken is. 1969: Cesare Biancini, de zoon van beeldhouder Angelo Biancini, richt de Cerdomus Ceramica op met een groep vrienden en medewerkers.

Een zakelijke onderneming die al snel uitgroeit tot een dynamisch industrieel bedrijf, gedreven door ontwikkeling, groei en internationale expansie. 1979: Cerdomus opent een fabriek om de overgang van glazuurde naar witte pasta keramiek te maken. 1996: Cerdomus begint met het maken van geglazuurd porcellanato in een gloednieuwe fabriek om een materiaal te produceren met een superieure en esthetische eigenschap. 1998:

De nieuwe fabriek wordt vergroot en een nieuw hoofdkantoor wordt gebouwd. Een 2 verdiepingen hoog gebouw met een metaal en glas structuur, met een reliëf decoratie en handgemaakte baksteen op basis van de originele ontwerpen van Angelo Biancini. 2003:

De introductie van nieuwe technologie, met dubbele persen, dubbele mengkleuren en gepatenteerde machines voor eigen specificaties, verhoogt de differentie ten opzichte van concurrenten. 2007: Cerdomus komt in dit digitale tijdperk met de introductie van digitale technologie voor de allerbeste en allernieuwste decoratieve effecten. 2009: Cerdomus onthult zijn nieuwe showroom, een faciliteit dat volledig gewijd is aan het interieur, met gespecialiseerde adviseurs die klaar staan om advies te geven. 2010: Cerdomus opent Cerdigitiles, een futuristische digitale productie faciliteit met nieuwe high-definition machines in een toch al uiterst modern productieproces.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.