Ermes Aurelia Ceramiche

CERAMICA AURELIA is geboren
In 1961 werd het gesticht in Veggia di Casalgrande, in het hart van het ontluikende keramiekdistrict Sassuolo, CERAMICA AURELIA. Al meer dan 50 jaar is AURELIA een van de historische merken van de grote Italiaanse keramische traditie, synoniem voor creativiteit, kwaliteit en betrouwbaarheid.

ERMES CERAMICHE is geboren
In 1991 werd ERMES CERAMICHE geboren, een dynamisch en “marktgericht” bedrijf, dat innovatie en klantenservice een eigen bestaansreden maakt. Dankzij deze roeping in een paar jaar wordt een toonaangevende speler in de industrie.

AURELIA en ERMES ontmoeten elkaar
In 2001 verwerft ERMES CERAMICHE het merk AURELIA en na een tijdje komen de twee merken samen om ERMES-AURELIA te creëren, een nieuw merk dat traditie en innovatie, kwaliteit en design combineert in één realiteit, met respect voor een strikt “gemaakte” productie in Italië “.

LOGO is geboren
Om te reageren op de wijdverspreide globalisering van de keramische markt, is LOGO geboren, een alternatieve lijn van importproducten die zorgvuldig is geselecteerd om te voldoen aan de voortdurende eisen van de wereldmarkt, volgens strikte criteria van ernst en transparantie en in overeenstemming met de gebruikelijke concepten van stijl en betrouwbaarheid.

ERMES CERAMICHE vandaag
Vandaag is Ermes Ceramiche spa een geconsolideerd bedrijf dat wereldwijd ongeveer 3 miljoen vierkante meter verspreidt en met optimisme naar de toekomst kijkt, ervan overtuigd dat de waarden van betrouwbaarheid, dynamiek en creativiteit die het tot nu toe hebben onderscheiden altijd geldige argumenten zijn om ook de uitdaging van morgen te winnen.

We houden van traditie
Aurelia vertegenwoordigt al meer dan 50 jaar de grote Italiaanse keramische traditie

We houden van creativiteit
We interpreteren de nieuwste designtrends op een originele en creatieve manier

Wij houden van innovatie
We zijn constant op zoek naar de meest geavanceerde distributie- en productiemethoden

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.